Meteen naar de inhoud

Callas

Op 7 maart 2020 werd ze geboren, 3e van het nest en ik mocht bij de bevalling helpen. Daarna ben ik Callas (stamboomnaam Rawridge Mathilda von Taunus) en haar broers en zussen iedere week gezellig gaan knuffelen. Zo kon ik goed volgen welk teefje eventueel het beste bij Ponto zou passen en ik koos “teefje geel”.

De moeder van Callas is Rawridge Tinkerbell en haar vader is kampioen Ndoki Happy Go Lucky Lennox. 

Callas is een opgewekte en slimme teef. Ze is terughoudend naar mensen die ze niet kent en pas na een paar ontmoetingen komt ze ze een knuffel geven. Tijdens de wandelingen loopt ze het liefst met haar neus aan de grond, op zoek naar een veldmuis of een spoor van een haas of ree… Ook Callas vindt het geweldig om samen op pad te gaan. Zodra ze doorheeft dat we we iets gaan doen, staat zij vooraan. En ze is een enorme knuffelkont; zodra ik op de bank ga zitten, nestelt ze zich tegen me aan.

Stoer is ze ook. Ze houdt ervan om op dingen te klimmen. Dat bleek al toen ze nog pup was. Lessen body awareness pikte ze snel op en ze was direct fan van het woord ‘op’. Omdat ze dit zo leuk vindt, doen we nu behendigheid en uiteraard zijn de kattenloop en de schutting haar favoriet.

Iedere dag geniet ik van dit lieve en blije meisje!

Rawridge Mathilda von Taunus - Callas

Rawridge Mathilda von Taunus

Geboortedatum: 7 maart 2020
Fokker: Helena Boonstra

Vader: Ndoki Happy go Lucky Lennox
Moeder: Rawridge Tinkerbell